I love Hasselt werd geselecteerd door Startit@KBC en is een feel good magazine over, voor én door Hasselaren. Ben jij een blogger of fotograaf? Laten we elkaar dan snel ontmoeten! Contacteer ons via gama@ilovenetwork.city of breng een bezoekje aan www.ilovehasselt.com

Aper'eau Hasselt #4

by <a href='https://ilovehasselt.smallteaser.com/user/marjon' class='captionLink'>Marjon Daemen</a>
by Marjon Daemen

Lieve vrienden, na het werk op vrijdag het weekend goed inzetten met een lekker aperitiefje in openlucht, of twee of drie. Dat vat het concept van Aper’eau kort samen. Ik ging er vorige vrijdag voor de eerste, maar zeker niet de laatste keer, mijn licht opsteken. Het viel mij erg in de smaak, zeker voor herhaling vatbaar!

by <a href='https://ilovehasselt.smallteaser.com/user/marjon' class='captionLink'>Marjon Daemen</a>
by Marjon Daemen

Wijselijk besloten mijn vriendinnen en ik de fiets naar Aper’eau te nemen. Het was er immers om 19u al goed druk en de kleine parking van de Yachting Club was hier niet op voorzien, honderden meters ver stonden al slierten auto’s naast de weg geparkeerd. Het was al meteen duidelijk dat Aper'eau erg populair is en véél volk trekt! We parkeerden onze fiets en wandelden langs het kanaal het uitnodigende event aan restaurant Westpunt binnen. Westpunt is op een echte toplocatie gelegen met veel groen en aan het water, supergezellig. Wie er nog nooit geweest is moet hier zeker eens langsgaan voor een drankje of een romantisch diner.

We konden dus aan het schitterende water bij een deugddoend avondzonnetje van een lekker aperitief genieten, zalig. Later op de avond begon het volk pas echt goed binnen te stromen, over de koppen lopen als je een drankje aan de toog wilde halen. Gelukkig was er nog genoeg plaats om te dansen. En dansen, dat deed iedereen want Funky D zorgde voor heel wat ambiance! De twee zangers gaven het beste van zichzelf met bekende covers en ook verzoeknummers konden zij moeiteloos aan. Meezingen geblazen dus! 

Om 11u werd het event naar goede gewoonte stilgelegd, erg jammer want de sfeer zat er goed in. Feestlustigen konden echter nog naar de afterparty in Westpunt zelf waar het feest gewoon werd voortgezet. Een topavond werd zo goed afgesloten. Moe maar voldaan namen we de fiets terug naar huis. 

Eerlijk: dat smaakte naar meer! De volgende editie gaat door aan het gerechtsgebouw in Hasselt, weer een unieke locatie. Ik ben alvast present, jij toch ook?

Meer info: http://hasselt.apereau.be

Apereau groen