Give us a like and we'll keep you in the loop.

I love Hasselt werd geselecteerd door Startit@KBC en is een feel good magazine over, voor én door Hasselaren. Ben jij een blogger of fotograaf? Laten we elkaar dan snel ontmoeten! Contacteer ons via gama@ilovenetwork.city of breng een bezoekje aan www.ilovehasselt.com

Een Stukje Spanje in Hasselt

Lieve vrienden, verlangen jullie ook soms naar Spaans lekkere eten en drinken? Indien ja, dan staat er gelukkig Churros Bar Galindo op de Hasseltse Markt. In deze mooie kraam kunnen we op ons gemak onder de tent lekkere churros (Spaanse suiker frietjes) en verschillende Spaanse hapjes, cava of lekker koffie genieten. Vriendelijke bediening wordt gegarandeerd.

Een Stukje Spanje in Hasselt

“Mijn vrouw, mijn Papa en ik!

“Mijn ouders is van Spanje afkomstig, maar ik ben hier geboren!” zei Javier, de eigenaar. Van zijn vader heeft hij de Spaanse keuken geleerd. Toen wij vroegen naar het personeel, antwoordde hij met bescheidenheid, ”Wij hebben geen personeel, het is maar een kleine familiezaak. Wij zijn slechts met drie. Mijn vrouw, mijn Papa en ik!” Het is superfijn om te zien hoe deze familie bezig zijn met de klanten te bedienen.

Een Stukje Spanje in Hasselt

Typisch Hasseltse klanten

Sinds 1988 staat Churros Bar al op de Hasseltse markt. Wat is typisch aan Hasseltse klanten? “Zij komen vaak!” antwoordde Javier die in de markt ook Gaby wordt genoemd. “Hun favorieten zijn churros, koffietje, en cappuccino!”

Lieve vrienden, naast Hasselt staat Churros Bar Galindo ook in de markt van Genk, Zolder en Luik. Dus, hebben jullie binnenkort een afspraak met vrienden of familie op de markt? Spreek maar af in Churros Bar, en doe Gaby & co de groeten van ons.

Een Stukje Spanje in Hasselt