I love Hasselt werd geselecteerd door Startit@KBC en is een feel good magazine over, voor én door Hasselaren. Ben jij een blogger of fotograaf? Laten we elkaar dan snel ontmoeten! Contacteer ons via gama@ilovenetwork.city of breng een bezoekje aan www.ilovehasselt.com

EVELIEN REEKMANS, The SELFIE STAR

Lieve vrienden, hebben jullie ook haar foto’s geliked en bewonderd? Onze SELFIE STAR van deze week is Evelien Reekmans. Op haar Instagram che.woo https://www.instagram.com/che.woo/ vinden wij vele mooie foto’s van Hasselt. Evelien werkt met hulpbehoevende personen en haar favoriete plek in Hasselt is King Kong Café 

by EVELIEN REEKMANS
by EVELIEN REEKMANS

Heb je al lang foto maken beoefend?

Ik heb eigenlijk altijd, van kinds af aan, graag foto's gemaakt. Van alles wat ik tegenkom, en leuk of mooi vind. Als kindje vroeg ik altijd aan mijn papa of ik de foto mocht maken, en was ik altijd kei fier als mijn ouders het mooi vonden. :-)

by EVELIEN REEKMANS
by EVELIEN REEKMANS

Hoe leuk vind je het eigenlijk om foto's te nemen?

Ik wil zoveel mogelijk leuke momenten, dingen, mensen die ik graag zie, kunnen vastleggen op foto, omdat ik zo herinneringen heb voor het leven. En ik maak ook gewoon graag foto's. Ik vind van mezelf niet dat ik er goed in ben, en heb ook geen kennis ervan, maar zolang je er maar plezier in hebt hé. Ik heb enkele vrienden die ook graag foto's maken, en dat is wel tof!

by EVELIEN REEKMANS
by EVELIEN REEKMANS
by EVELIEN REEKMANS
by EVELIEN REEKMANS

Gebruik je jouw gsm of een echte camera om foto’s te nemen?

Gsm. Samsung Galaxy S6.

Wat zijn jouw favoriete objecten voor foto’s?

Ik maak wel graag foto's met water, en zon. Ik word daar blij van. Ik merk dat ik toch vaak foto’s neem van het kanaal, of zonsondergangen, eender waar in de stad, zolang het er maar vrolijk en zonnig uitziet!

Wat zeiden jouw familie of vrienden over jouw hobby?

by Evelien Reekmans
by Evelien Reekmans

Mijn omgeving is het al wel gewoon dat ik om de haverklap mijn gsm bijhaal om een kiekje te maken. En daarna soms een half uur kan prullen om ze wat te bewerken. Dan zit ik even in mijn eigen wereldje, en hoor of zie ik niets of niemand, ik word daar rustig van. :-)

Hasselt is De Hoofdstad van de Smaak. Als je een plek mag promoten in Hasselt, welke plek zou het zijn? 

Ik ben zelf niet zo een shopper, dus ik zit nog het liefst op mijn gemakje bij King Kong Coffee. Leuke sfeer, lieve barista's, heerlijke koffie. En met mooi weer zit ik ook graag in het Kapermolenpark of zo. Biertje erbij, wat snacks,goed gezelschap. Je moet soms niet ver gaan om het leuk te hebben hé? :-)

Wel, super bedankt voor de mooie foto’s Evelien, en succes met alles wat je doet!

by EVELIEN REEKMANS
by EVELIEN REEKMANS