Give us a like and we'll keep you in the loop.

I love Hasselt werd geselecteerd door Startit@KBC en is een feel good magazine over, voor én door Hasselaren. Ben jij een blogger of fotograaf? Laten we elkaar dan snel ontmoeten! Contacteer ons via gama@ilovenetwork.city of breng een bezoekje aan www.ilovehasselt.com

Fietsen zijn toekomst!

Lieve vrienden, zijn passie voor fietsen is ongetwijfeld enorm groot. Kevin Smeers gaat overal met de fietst. 3 jaar geleden is hij begonnen met opleiding fietsmecanicien bij SYNTRA. En sinds 20 augustus heeft deze mecanicien van Dolomietenweek nog een grote stap gezet om een fietsenwinkel op te starten in Hasselt centrum. Hebben jullie zijn winkel al gezien? Het is juist aan de andere kant van de ingang van Radison Blu of naast het gebouw van Atheneum Plus.

by GRINTA MAGAZINE
by GRINTA MAGAZINE

Zijn fietsenwinkel heet KD Bikes. KD komt van Kevin en Davy. Davy, zijn goeie vriend, is iemand achter het scherm van de zaak die zorgt voor marketing. En Kevin staat in de zaak als de fietsenmaker. Toen we vroegen, waarom het interessant is om een fietsenwinkel te openen, Kevin antwoordde spontaan, “Fietsen zijn toekomst!” Hij is ervan overtuigd dat er meer en meer fietsen gaan komen. “De vraag is groter dan het aanbod. En zeker hier in Hasselt centrum,” zie hij.

Fietsen zijn toekomst
Fietsen zijn toekomst

Zijn beslissing om acht uur ‘s morgens te beginnen heeft iets te maken met de school Atheneum Plus die langs zijn winkel ligt. “‘s morgens kan de jeugd hier hun fietsen binnen brengen voor een herstelling en ’s middags na de school of s ‘avond kunnen ze hun fietsen terug halen.” En het is ook zijn reden om woensdag te kiezen als sluiting dag. “Omdat de meeste jeugd en personen zijn op sportclub bezig of nog werken, dan is er minder vraag. Daardoor zijn wij zondag open want de meeste mensen zijn thuis en ook zodat de fietsen toeristen die met platte band rijden kunnen binnen springen.”

Fietsen zijn toekomst

KD Bikes doet alle merken. “Iedereen is welkom. Klanten zijn klanten!” Een tip van Kevin voor Hasselaren is “Veel poetsen! Ook voor de stadfiets. Eerst alle olie van de ketting uithalen en dan met juiste manier terug smeren. Niet te veel en niet te weinig.” Bedankt voor de tip en veel succes Kevin! 

Klik: https://www.facebook.com/KDBikesHasselt/?fref=ts

Fietsen zijn toekomst
Fietsen zijn toekomst!
Fietsen zijn toekomst
Fietsen zijn toekomst
Fietsen zijn toekomst