Give us a like and we'll keep you in the loop.

I love Hasselt werd geselecteerd door Startit@KBC en is een feel good magazine over, voor én door Hasselaren. Ben jij een blogger of fotograaf? Laten we elkaar dan snel ontmoeten! Contacteer ons via gama@ilovenetwork.city of breng een bezoekje aan www.ilovehasselt.com

Geoffrey gaat studenten EXTRA verwennen

Lieve vrienden, nog twee maanden en dan bestaat Geoffrey-C-Hair in Badderijstraat nummer 8 juist een jaar. Toen we vroegen hoe de zaak tot nu toe loopt, antwoordde deze jonge ondernemer, “Heel goed, beter dan ik dacht! Ik dacht het moeilijk ging maar het gaat goed. Zelfs in de vakantie was het heel druk geweest.”

Geoffrey gaat studenten EXTRA verwennen

In zijn mooi kapsalon ontvangt Geoffrey verschillende klanten. “De klanten zijn gevarieerd van jeugd tot 40 en 50 jaar. Meer jeugd… meer jongens eigenlijk,” legde hij uit.

Als een dynamische kapper die van zijn vak houdt, investeert Geoffrey ook veel in trainingen, onder andere, de kleuren training van Goldwell en de snit-training van KMS. Volgende maand gaat hij een paar dagen naar Stockholm voor een opleiding en show om een nieuwe trend van kleuren bij te leren.

Geoffrey gaat studenten EXTRA verwennen

Voor studenten heeft Geoffrey nu een actie 20% korting voor haarsnit en brushing. Met een KNAEK pasje die studenten van school krijgen of die zij in de Geoffrey-C-Hair zelf kunnen kopen, krijgen zij kortingen op verschillende zaken gedurende een gans jaar. Fijn hé.

We wensen Geoffrey heel veel succes met zijn zaak. Wij zijn benieuwd hoe deze creatieve ondernemer de eerste verjaardag van Geoffrey-C-Hair gaat vieren. Lieve vrienden, we houden jullie op de hoogte :)

Klik: https://www.facebook.com/GeoffreysCHair/?fref=ts

Geoffrey gaat studenten EXTRA verwennen
Geoffrey gaat studenten EXTRA verwennen