Give us a like and we'll keep you in the loop.

I love Hasselt werd geselecteerd door Startit@KBC en is een feel good magazine over, voor én door Hasselaren. Ben jij een blogger of fotograaf? Laten we elkaar dan snel ontmoeten! Contacteer ons via gama@ilovenetwork.city of breng een bezoekje aan www.ilovehasselt.com

#HASSELT VERTELT, VERTEL & WIN

Kanaalkom Hasselt

Lieve vrienden, wij zijn aan de Kanaalkom. Het water, de verlichting, de boten in het haventje, de graffiti op de muur, de gelatinefabriek op de achtergrond, en daar, zie je de vuurtoren. Oh… Zo mooi….

We fietsen en wandelen hier heel graag. Vooral ’s avonds! Als het een beetje donker is dan gaan wij genieten van de sfeer. Hier krijgen wij een vakantiegevoel. Hebben jullie ooit eens één tas koffie gedronken in de tapas bar die in de hoek ligt? Het is inderdaad de moeite waard.

by Marleen Thewissen
by Marleen Thewissen

VERTEL VERTELT

Komen jullie ook graag naar hier? Wanneer komen jullie normaal aan de kanaalkom? Gingen jullie joggen, lopen, fietsen, iets drinken of selfie’s maken hier? Welke ervaringen of herinneringen hebben jullie over onze Kanaalkom?

Kanaalkom Hasselt

VERTEL EN WIN

We horen graag jullie verhalen over kanaalkom en tips zijn ook steeds welkom. Voor de mensen met geweldige tips of verhalen staan onze sponsors al te trappelen om ze te verwennen. Geoffrey-C-Hair, Love & Food by Roberto Simone, The Eatalian Pastabar Hasselt en ESAKI Hasselt zullen de gelukkige deelnemers belonen. Dus, vertel en WIN!

Kanaalkom Hasselt
Kanaalkom Hasselt