I love Hasselt werd geselecteerd door Startit@KBC en is een feel good magazine over, voor én door Hasselaren. Ben jij een blogger of fotograaf? Laten we elkaar dan snel ontmoeten! Contacteer ons via gama@ilovenetwork.city of breng een bezoekje aan www.ilovehasselt.com

Heb je jouw cadeaubon al geWIZZLRd?

Lieve vrienden, hebben jullie ooit al eens het volgende luxeprobleem ondervonden? Jullie hebben thuis enkele cadeaubonnen liggen, maar weten niet of en wanneer jullie hen zouden gebruiken. Om ze te verkopen op een tweedehandsverkoopwebsite hebben jullie ook geen tijd. En ondertussen nadert de vervaldatum. Wel, dan hebben we goed nieuws. Dankzij WIZZLR, een slimme website van een Limburgse ondernemer, Roel Bosmans, kunnen jullie de bon verkopen op een snelle, efficiënte en discrete manier.

Heb je jouw cadeaubon al geWIZZLRd?

Toen wij voor het eerste keer het woord WIZZLR hoorden dan denken wij direct aan Harry Potter. WIZZLR klinkt namelijk als een toverwoord Dus, uit nieuwsgierigheid waren wij vorige week bij Roel thuis langs geweest. Naast zijn werk als onderzoeker bij Hogeschool PXL, is hij ook als ondernemer actief met zijn informaticabedrijf CONITRO.

BINNEN 5 MINUTEN

Roel vertelde ons hoe efficiënt WIZZLR is. “Heb je een cadeaubon en ben je geregistreerd op onze website? Upload de foto de voucher en type de code in.”

Heb je jouw cadeaubon al geWIZZLRd?

“En als iemand een cadeaubon wilt kopen?” vroegen wij.

“Voor de koper is het ook heel handig. Als je een interessante cadeaubon ziet die je graag wil kopen, klik dan op kopen en vervolgens betalen. Binnen 5 minuten krijg je een mail, met de code, met de voucher, en je kunt hen direct gebruiken,” legde hij uit.

VOLLEDIG ANONIEM

Met WIZZLR hebben verkoper en koper geen contact. Het is volledig anoniem. De verkoper bepaalt de prijs van de cadeaubon zelf en als het te lang duurt vooraleer de bon verkocht wordt kan hij/zij de prijs nog verlagen.

“De administratiekost is 9% van de prijs. En als jullie waardebon verkocht wordt, krijgen jullie direct een mail. Na twee weken krijgt de verkoper hun geld naar hun ‘portefeuille’ gestuurd. Het geld kan dan naar je bankrekening overgeschreven worden of eventueel gebruikt worden om andere cadeaubonnen te kopen,” eindigde Roel.

Dus, lieve vrienden, hebben jullie de ongebruikte cadeaubonnen al geWIZZLRd? Beleef www.wizzlr.be

Heb je jouw cadeaubon al geWIZZLRd?
Heb je jouw cadeaubon al geWIZZLRd?