Give us a like and we'll keep you in the loop.

I love Hasselt werd geselecteerd door Startit@KBC en is een feel good magazine over, voor én door Hasselaren. Ben jij een blogger of fotograaf? Laten we elkaar dan snel ontmoeten! Contacteer ons via gama@ilovenetwork.city of breng een bezoekje aan www.ilovehasselt.com

Niels Claesen, The Selfie Star

Lieve vrienden, hebben jullie ook zijn foto’s geliked en bewonderd? Niel Claesen is onze SELFIE STAR van deze week. Hij is nog niet zo lang bezig met fotografie maar toch maakt hij al wat mooie foto’s. Op zijn instagram account (https://www.instagram.com/jokertje_92/) kunnen wij meer van zijn foto’s genieten.

Niels Claesen, The Selfie Star

Sinds wanneer doe je fotografie?

Ik fotografeer nog niet zo lang. Eerst waren het vooral selfies met mijn gsm van mij en mijn vrienden en die postte ik dan op Facebook. Enkele maanden geleden kreeg ik de mogelijkheid om met een spiegelreflexcamera foto’s te trekken, en mijn interesse was dadelijk gewekt.

by Niels Claesen
by Niels Claesen

Hoe leuk is het eigenlijk om foto's te nemen?

Foto’s zijn voor mij blijvende herinneringen van leuke momenten, uitstapjes, mijn omgeving met familie en vrienden en dingen die ik mee maak. Fotografie heeft totaal niets met mijn job als productiearbeider te maken. Het is heel leuk om foto’s te nemen, zo kan ik mijn creativiteit uitdrukken, mij volledig focussen, het vraagt veel concentratie en daar word ik rustig van.

Welke camera gebruik je?

by Niels Claesen
by Niels Claesen

Ik gebruik een spiegelreflexcamera canon 1300D.

Wat is jouw favoriete plek als foto object in onze stad?

Het liefste doe ik aan avondfotografie, omdat het speciaal is door het licht, de prachtig verlichte gebouwen.

Wat zei jouw familie, vrienden of collega's over jouw hobby?

Ik denk niet dat mijn familie en vrienden erin geloofden dat fotografie iets voor mij was. Maar nu liken ze mijn foto’s, vinden ze ze mooi en zeggen verwonderd, “Amaai hebt gij die gemaakt? Ferm gedaan! En dat maakt mij trots.

Hasselt is hoofdstad van de Smaak. Als je een ding of een plek mag promoten in Hasselt, welke ding of welke plek zou het zijn? 

Hasselt de hoofdstad van de smaak, ik promoot geen chique restaurant, maar de hamburgertent op het kolonel Dusartplein.

Wel, bedankt dat wij van jouw foto’s mogen genieten, Niels. Succes met alles, en blijf maar mooie foto’s maken en delen.  

by Niels Claesen
by Niels Claesen
by Niels Claesen
by Niels Claesen
by Niels Claesen
by Niels Claesen