Give us a like and we'll keep you in the loop.

I love Hasselt werd geselecteerd door Startit@KBC en is een feel good magazine over, voor én door Hasselaren. Ben jij een blogger of fotograaf? Laten we elkaar dan snel ontmoeten! Contacteer ons via gama@ilovenetwork.city of breng een bezoekje aan www.ilovehasselt.com

'Vier dagen in feestmodus!' van Sam

Lieve vrienden, tijdens Pukkelpop 2016 van vorige week kregen wij aantal mooie foto’s van Sam Vanwelkenhuyzen. Meer dan zijn mooie foto’s willen wij ook weten hoe hij als festivalganger en ook als digital marketer de PKP 2016 ervaarde. We zijn benieuwd ;)

by Sam Vanwelkenhuyzen
by Sam Vanwelkenhuyzen

Dag Sam, ga jij elk jaar naar Pukkelpop?

Als local is het bijna onmogelijk om Pukkelpop te missen. De laatste jaren kon je me regelmatig op de wei vinden, dit jaar ging ik opnieuw de volle vier festivaldagen mee genieten. 

Wat maakt Pukkelpop 2016 special volgens jou?

Het sterke punt zat hem in het nóg meer inspelen op lokale talenten. Zo konden we niet alleen dansen op de beats van opkomende Limburgers aan het nieuwe Booth en Lift podium, maar zelfs in de Boiler Room stond jong geweld. Ook lijkt PKP meer en meer op een vakantieland waar je in iedere hoek wel iets uniek kan ontdekken. Van verveling is er nooit sprake!

by Sam Vanwelkenhuyzen
by Sam Vanwelkenhuyzen

Hoe tevreden ben jij met de service van de organisator?  

by Sam Vanwelkenhuyzen
by Sam Vanwelkenhuyzen

Ongetwijfeld speelde de vele tragische events van heden mee in de aanpak van de organisatie. Veiligheid was dan ook prioriteit en de organisatie zal blij zijn met de goede verloop. De afsluiting van de Kempische Steenweg was in mijn ogen wel een groot gemak voor de festivalgangers.

Hoeveel dagen blijf jij in Pukkelpop?

4 dagen in feestmodus :)

by Sam Vanwelkenhuyzen
by Sam Vanwelkenhuyzen

Welke is jouw favoriete optreden? 

Hij stond op mijn lijstje, maar Craig David heeft de Dance Hall helemaal plat gespeeld. Met oude knallers en remakes van verschillende hits kreeg hij de zaal van voor tot achter mee. Daarnaast ben ik zaterdag op tijd opgestaan om hip hop talent Russ te checken. Zijn nummers - trouwens allemaal in zijn eentje gemaakt - zitten al een tijdje in mijn favo playlist. Ik was blij om te zien dat hij ook hier al zoveel fans achter zich had. Eén van de weinige keren waarin er oprecht lang om een bisnummer werd geroepen.

Heb je nieuwe of oude vrienden ontmoet tijdens het festival? 

by Sam Vanwelkenhuyzen
by Sam Vanwelkenhuyzen

Pukkelpop is altijd een plaats om vele vrienden, schoolgenoten en kennissen tegen te komen. Het fijne aan dit jaar is dat ik van goede vrienden nog betere vrienden heb gemaakt. En zo maak je samen goede herinneringen voor het leven.

Geeft Pukkelpop ook een extra input of inspiratie aan jouw werk?

Als digital marketeer ben ik dagelijks bezig met social media en publiciteit. Een festival is weer een goede manier om aan storytelling te doen en sfeer vast te leggen. Daarnaast hebben de Food Wood en de verkoopstanden me weer toffe inspiratie gegeven voor mijn aanpak in de retail sector. 

Bedankt voor het gesprek Sam. We zien terug volgend jaar in PKP 2017 :)

Meer foto's van Sam Vanwelkenhuyzen: https://www.instagram.com/samvwh/

by Sam Vanwelkenhuyzen
by Sam Vanwelkenhuyzen
by Sam Vanwelkenhuyzen
by Sam Vanwelkenhuyzen