Give us a like and we'll keep you in the loop.

I love Hasselt werd geselecteerd door Startit@KBC en is een feel good magazine over, voor én door Hasselaren. Ben jij een blogger of fotograaf? Laten we elkaar dan snel ontmoeten! Contacteer ons via gama@ilovenetwork.city of breng een bezoekje aan www.ilovehasselt.com

Vorige zondag vertrok onze SMAAK TAS naar ....

De Slimste Hasselaar

Lieve vrienden, vorige zondag vertrok onze SMAAK TAS naar de studentenstad, Leuven.

Het is druk Leuven! Op het Ladeuzeplein zagen wij dat de bib open was. Da’s zeker niet de gewoonte op zondag… Maar toen drong het tot ons door dat het een speciale dag was. Yep, het was Erfgoeddag. Dat betekent gratis toegang in alle musea en in historische gebouwen. Woehoe!!

De Slimste Hasselaar
De Slimste Hasselaar

Wat eerst te bezoeken? Het prachtige stadhuis van Leuven! Toch wel één van de mooiste van het land! Uiteraard naast ons stadhuis. ;) Hier werden wij ontvangen door vier Leuvense Reuzen. Cool. Het thema van deze Erfgoeddag is STILTE. In één van de ruimte in het stadhuis hebben wij een meditatiekwartiertje gevolgd.

De Slimste Hasselaar
De Slimste Hasselaar

Op naar de volgende bestemming: M-Museum. Hier genoten wij van mooie tentoonstelling Hendrick De Clerck ‘Spindoctor van Albrecht en Isabella’.

In M-Museum ontmoetten wij onze Vriend van de Week: Sara El Masaudi. Ze is een stagiair in het museum. Sara studeert kantoor in Minime Instituut in Leuven. We waren onder de indruk van haar engagement met de bezoekers in de museum. Daarvoor verdienden Sara en haar 2 collega's (die in Hasselt wonen) een SMAAK TAS van Toerisme Hasselt en een Sint Gummarus Tripel van Lekker Limburgs. “Als ik de Hoofdstad van de Smaak hoor dan denk ik aan lekker eten en goeie restaurants,” zei Sara die nog nooit in Hasselt geweest. Voilà Sara, we wachten op jou in Hasselt en dan ontdekken wij samen de SMAAK van onze stad.