Give us a like and we'll keep you in the loop.

I love Hasselt werd geselecteerd door Startit@KBC en is een feel good magazine over, voor én door Hasselaren. Ben jij een blogger of fotograaf? Laten we elkaar dan snel ontmoeten! Contacteer ons via gama@ilovenetwork.city of breng een bezoekje aan www.ilovehasselt.com

Welkom in E*N**O*E*

De Slimste Hasselaar

Wij zijn vandaag niet in Hasselt. Zoals elke vrijdag bezoeken wij een andere stad. Wij rijden deze keer naar Eindhoven. Op een uurtje zijn we er. Het is opmerkelijk hoe groot deze stad is. Er zijn drie keer zoveel inwoners als in Hasselt. Eindhoven is een aangename stad met indrukwekkende architecturale parels.

De winkels zijn open elke zondag! Een echte aanrader voor de zondag shoppers! Je hebt er dezelfde ketens zoals bij ons in Hasselt. Maar Eindhoven is vooral bekend om zijn vele boetieks en winkels van jonge ontwerpers.

Weten jullie dat de eerste gloeilampen van Phillips hier gemaakt zijn. Yep, in 1891 werd de firma Phillips & Co opgericht in Eindhoven. Het complete verhaal ontdek je in het Phillips Museum. Wel, dat bezoeken wij de volgende keer. Fijn paasweekend!

De slimste hasselaar
De Slimste Hasselaar

Bron: wikipedia

De Slimste Hasselaar