Give us a like and we'll keep you in the loop.

I love Hasselt werd geselecteerd door Startit@KBC en is een feel good magazine over, voor én door Hasselaren. Ben jij een blogger of fotograaf? Laten we elkaar dan snel ontmoeten! Contacteer ons via gama@ilovenetwork.city of breng een bezoekje aan www.ilovehasselt.com

Yep, inderdaad, we zijn in Boekhandel Dominicanen

De Slimste Hasselaar

Het is vrijdag en dat wil zeggen dat we weer op verkenning zijn in een andere stad. Vandaag bezoeken wij de hoofdstad van Nederlands Limburg, MAASTRICHT.

Hier zijn wij gefascineerd door een prachtige boekenwinkel. flavorwire.com kroonde deze boekenwinkel tot de mooiste ter wereld. Yep, inderdaad, we zijn in Boekhandel Dominicanen.

Deze boekenwinkel is gevestigd in de ruim 700 jaar oude Dominicaner Kerk. Het is een heel ruime, unieke toplocatie. Tijdens de verbouwingen hebben zij verschillende verdiepingen aangebracht in deze voormalige kerk. De transformatie van kerk naar boekhandel is super geslaagd!

Het is meer dan alleen een boekenwinkel. Wij kunnen er ook dvd's kopen. En de muziekliefhebbers kunnen hier terecht voor lp's en cd's.

De Slimste Hasselaar

Dorst of honger na de aankoop van boeken? Wij wel! In het voormalige koor van de kerk genieten wij van een cappuccino met een overheerlijk stukje taart. Dus, twijfel je nog? Wandel dan zeker eens binnen als je in Maastricht bent.